Zoeken naar ben de

Uw zoekactie voor ben de leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Blowjobjurgen 25 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie ontvangt sevens nog
Wie ontvangt mij sevens nog en kan ik een blowjob komen geven? Ikzelf ben 25, kaal, verzorgde kort getrimde baard, hetero maar oraal-bi. Ik kom binnen, zuig je tot je spuit en ben terug weg, niet meer niet minder. Iemand dat mij kan ontvangen in mechelen, sint-katelijne-waver, duffel, walem, rumst, lier…. Dan hoor ik het graag. Is wel pas voor na 12u.  
Bi curious 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Pijper
Hey ik ben een sportieve Heterogast 89/187/18 die al lang nieuwsgierig is hoe het is met een andere man. Iemand die mij vrijdag kan ontvangen of evt cardate voor een softdate (pijpen/gepijpt worden)  
Timo 34 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
Top zkt. lieve bottom, max 40
Hoi, Ik ben man 35j, 185cm, 76kg, 17cm. Ik ben op zoek naar een bottom man, gay, bi, curious, trans,... die graag nu langskomt om lekker te zoenen, pijpen, handjob en neuken. Ik hou er enorm van om je te rimmen. Graag reageren met (gezichts)foto. Je krijgt er van mij eentje terug. Ik ontvang enkel. xxx  
Luca 46 jaar Limburg - Maasmechelen
Afspreken
Ben man van 46 en wil graag nog afspreken hier in de buurt wie kan  
jojo 45 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
wie wil er vanavond xdate
Ik ben 45 jarige man en wil nog eens een xdate. Ik pijp graag en laat soms neuken, vertel wat jij zou willen doen. Ik kan ontvangen  
Opa 40 jaar Antwerpen - Mechelen
Jongentje
Ik ben een 40jarige man en mollig die graag een klein jongentje wil zijn voor een geile opa die alles zou mogen doen bij mij waar hij zin in heeft.  
Sander 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ontdekking
Ik ben een hetero man van 25 jaar en zou vanavond graag voor het eerst iemand willen pijpen. Ik kan verplaatsen in de regio rond Gent.  
Lycraboy 56 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Op zoek naar kerels in lycra
Twee mannen omgeving zijn op zoek naar vaste contacten. Hopen oprecht een aantal mannen te leren kennen niet ouder dan 55 die geregeld kunnen afspreken om wat fun te beleven.57/1m75/90 en 45I1m77/92. Geen fotogedoe, ben dat spelletje meer dan zat. Gewoon daten ! Vanavond kunnen we ontvangen..  
Nikky 48 jaar Limburg - Koersel
Bot zkt zaadpaal deze avond
Ik ben 49m 1m75 65 kg bot...wie xil men kontje neuken ?  

Bot zkt zaadpaal deze avond
wannatryitall 49 jaar Antwerpen - Puurs
Home alone en zoek een helpende hand of...
Hoi lekkere kerels/mannen Ben dus alleen thuis vanavond en heb nood aan helpende handen (mond en/of kont)om de spanning wat te verbreken. Kan dus ontvangen en eventueel ook verplaatsen. Ben een bi-versa met nog niet veel ervaring maar ik sta open voor nieuwe ervaringen (Wel safe want ben getrouwd)... Mijn stats zijn: 49j, 173, 88kg, normaal gebouwd, niet-roker en een lekkere 16 cm met dikke eikel. Hygiëne en discretie gevraagd...Leeftijd speelt geen rol. Moest je poppers meebrengen, heb je een streepje voor (nog maar 1x gebruikt ). Liefst blijf ik passief maar als de klik er is zal ik me niet inhouden en lekker meespelen. Sturen jullie ook een fotootje van jullie funpaal? hopelijk tot zo  

Home alone en zoek een helpende hand of...
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10